Шоко Фест в Galleria Бургас

Месецът на любовта в Galleria Бургас се отбелязва по най-сладкия начин! Подготвили сме специален двудневен Шоко Фест, който идва с много вкусни изненади и събития.

На 10 и 11 февруари ще откриеш Шоко Експо, където производители и търговци ще представят своите най- различни сладки изкушения. Страхотна възможност да намериш новия любим десерт или пък да избереш уникален подарък на любим човек.

На 10 февруари, от 16:00 ч. до 18:00 ч., наш гост ще бъде шеф Станислав Иванов. Като победител в предаването Hell’s Kitchen 2023, той ще използва ценния си опит, за да ни научи на някои сладкарски хитринки и да оцени вашите домашни торти.
Ако искаш да се включиш в конкурса, запиши се по телефона на Галерия Бургас или на място на Бюро Информация до 9 февруари и на 10 февруари донеси тортата си в Атриум Zara преди 16:00 ч. Победителят от състезанието ще спечели престилка с автограф от шеф Станислав Иванов и други изненади.

А на 11 февруари, от 15:00 ч. до 18:00 ч., ще очакваме малките фенове на сладкото на Шоко Майстор - детска работилничка за декориране на сладкарски изделия.

Мястото е ниво +1, до магазин SKECHERS.

Всички събития от Шоко Фест са с вход свободен. Конкурсът за домашни торти е с предварително записване до 9 февруари. Детската работилничка ще продължи до изчерпване на предвидените материали.

Очакваме ви, за да подсладим живота си заедно!

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам