Sport Vision

SPORT VISION
Водещ търговец на спортни стоки на Балканите

Sport Vision е една от най-големите верига магазини за спортни стоки на Балканите, основана преди повече от 15 години. Компанията предлага на пазара значителен брой международно признати марки за спорт и развлечение. Продуктите си продават в над 150 магазина, разположени в 6 държави на Балканския полуостров, с общо около 24 млн. души население. Фирмата Sport Vision е международен партньор на Nike и Adidas с централизирано снабдяване от Sport Vision - Сърбия. Веригата предлага спортни обувки, дрехи и аксесоари на известни марки, като става лицензиран производител на брандовете Champion, Sergio Tacchini, Lonsdale, Dunlop, Slazenger, Carrera, Umbro и Ellese.

Sport Vision се налага като водещ търговец на редица световно известни марки. Колекциите, които предлагат се състоят предимно от ежедневно облекло, с акцент върху удобните материи, както и спортни обувки за мъже и жени.

Sport Vision ще продължава и занапред да предлага на клиентите си най-добрата стока и най-доброто обслужване.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам