Subra

Аптеки SUBRA са развита търговска верига с дългогодишен опит в сферата и с 23 обекта, разположени на ключови места в цялата страна. В SUBRA се предлагат медикаменти, консумативи и дермо козметика на атрактивни цени и с доказано високо качество.

Професионално консултираните и доволни клиенти са водещ приоритет за екипите на аптеките. Концепцията на SUBRA се базира върху квалифицирано обслужване, богато портфолио, иновативност в изграждането на обектите, персонален подход и установен стил на пазарно присъствие.

Аптеки SUBRA предлагат разнообразни продукти с преференциални отстъпки за лекарства без рецепта и за дермо козметика. За улеснение на своите клиенти аптеката работи със Здравната каса.

Продуктовата гама включва висок клас дермо козметика от наложили се производители: La Roche-Posay, Avene, Uriage, Vichy, Lierac, Darphin, Galenic и др.

Аптеки SUBRA предлагат и ваучери за подарък.

етаж

Забавление

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам