Textura

Textura е испанска марка за домашен текстил, създадена през 1979 година в Барселона. Textura предлага широка гама от продукти, цветове и тъкани с отлична комбинация качество-цена, създадена от собствен екип от дизайнери и специалисти в сектора в Барселона.

Textura се грижи за Вашия дом от дневната и кухнята до спалнята и банята. Продуктите на Textura се делят на три гами, които да подхождат на всеки дом и за всички стилове и предпочитания!

-ОСНОВНИ ПРОДУКТИ (ESSENTIALS) - продукти от първа нужда, предимно едноцветни.
- КОЛЕКЦИЯ (COLLECTION) – модните предложения, които се сменят всеки сезон.
- HAUTE COUTURE – най-ексклузивните линии продукти с висококачествени материи и изработка.

През последните години Textura успешно разработва широка гама от продукти Textura Baby&Kids. Спални комплекти, шалтета, одеала, протектори, възглавници, олекотени завивки, за да може да "облечете" стаята на Вашето дете по най-подходящия начин.

Кърпи за баня, повивала, лигавници и играчки, изработени от 100% памук гарантират здравословния и щастлив начин на живот на Вашето дете. За Вас и Вашето дете Textura предлага продукти и от серията плаж. Тя включва плажни кърпи, парео, плажни чанти и аксесоари. Всички създадени за вкуса и предпочитанията на всеки от нас.

От скоро Textura излезе с нова линия на пазара, подходяща за вкуса на всяка жена. Тя включва дамски чанти, изработени от 100% екологични материи, дамски туники и шалове, изработени от 100% памук.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам