The Body Shop

ЗА НАС

ИСТОРИЯТА НИ ЗАПОЧВА В БРАЙТЪН, АНГЛИЯ, ПРЕЗ 1976 ГОДИНА.

Нашият основател, г-жа Анита Родик, започва да смесва различни съставки, като им вдъхва нова, революционна идея - че бизнесът може да бъде печеливш и в същото време - социално отговорен. Следвайки нейната визия в продължение на 40 години, ние създаваме нови правила, верни сме на ценностите си и променяме света. В момента имаме над 3 хиляди магазина в 66 държави, където работят над 22 хиляди души. Заедно предоставяме уникална гама от висококачествени козметични продукти, създадени с грижа за хората, животните и околната среда.

Осмеляваме се да бъдем различни и да защитаваме това, в което вярваме. Търсим най-добрите натурални съставки от цял свят и създаваме истински козметични продукти с марката The Body Shop.

Продуктите ни са 100% вегетариански и заставаме категорично против тестването на козметика върху животни."

За нас това означава да работим справедливо с производителите на суровини и с доставчиците, както и да помагаме на общностите да се развиват чрез нашата програма Community Trade.

"Днес отдадеността ни е по-силна от всякога. Като част от ангажимента Enrich Not Exploit ™, превърнахме в своя мисия грижата за хората и за планетата, паралелно с развитието на бизнеса ни.

Промяната е в наши ръце - заедно можем да я постигнем.

етаж

Забавление

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам