Timeout

TIMEOUT е основана в Калифорния през 1973г. от група млади дизайнери решени да създадат марка, която да улови безгрижния калифорнийски начин на живот и неговия свободолюбив дух.

От самото начало ние се стремим към една цел: да създаваме приветлива и достъпна марка, която въплъщава необикновения свободен дух на Калифорния и ни напомня да живеем живота си на пълни обороти.

Ние силно вярваме, че дрехите не трябва да се носят като символ на социален статус. Напротив, чувстваме че една истинска марка трябва да е синоним на удобно и неповторимо облекло, творчески бранд отдаден на нововъведения, изучаване на нови стилове и в непрестанен стремеж към оригинални модели, форми и дизайн.

След като се уверихме, че основните идеи на бранда TIMEOUT и нашите колекции започват да набират популярност сред почитателите на модата със сходна философия, ние смело прекрачихме океана и представихме TIMEOUT в много европейски държави през 1995г.

Водещото във философията на всички колекции на TIMEOUT се корени в свободата на духа и отношението към вечно младежкия калифорнийски стил.

Ние правим дрехи за хората, които търсят съвременно ежедневно облекло и очакват високо качество и кройка , които най-добре подхождат на собствените им тела , а не само на супермодели.

етаж

Забавление

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Здраве и красота

« назад

Работно време

10:00-22:00

0888 705 641

Начини на плащане

Diner’s Club
Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам