Турнир по джаги

„Българска Федерация по футбол на маса“, заедно с Djagite.com и Galleria Бургас Ви канят на турнир по футбол на маса (джаги). Турнирът ще се проведе на 31-ви юли и 1-ви август 2021 г., от 11:00ч. до 18.00ч., в Galleria Бургас, ул. „Янко Комитов“ 6, на ниво 1 (пред Комсед и CCC).

Участието и входът за събитието са безплатни!

Първият ден е предвиден за състезание по двойки, като всяка двойка сама ще определи състава си. През втория ден състезанието отново ще е по двойки, но партньорите ще се определят на случаен принцип.

Състезанието ще се проведе на професионални, най-висок клас спортни маси от „Roberto Sport”. За правилното протичане на мачовете ще се грижат професионални играчи и съдии, представители на "Международна федерация по футбол на маса" (МФФМ). Турнирът ще се проведе в съответствие с правилата на МФФМ, които са публично оповестени на https://galleriaburgas.bg/doc/ITSF_RULES_BG_short_version_A3_(1).pdf, както и на място непосредствено преди започване на турнира. С участието си в турнира участниците се съгласяват да спазват правилата на МФФМ.

Наградният фонд за всеки от двата дни е 250лв. за първо място, 150лв. за второ място и 100лв. за трето място.

Записване: по електронен път или на място- 1 час преди стартирането на турнира.

За повече информация и регистрация:
e-mail: bulgarian.foosball@gmail.com
За въпроси, свързани с турнира: 0896 36 86 64 – Иван Димитров (организатор)

По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимковият материал ще бъде качен във Фейсбук страниците на Българска Федерация по футбол на маса, Djagite.com и Galleria Бургас.

МФФМ ПРАВИЛА

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам