За Нас

about galleriaBurgas

Mall Galleria Бургас е първият модерен мол в града и първият зелен търговски център в България, сертифициран по американската система за устойчиво строителство LEED. Разположен на много комуникативно място - на ул. “Янко Комитов” 6, молът предлага на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.

Mall Galleria Бургас се намира в квартал “Славейков”, на 5 минути с кола от центъра на Бургас. Молът разполага с 1200 паркоместа, a aвтобуси с номера 9, 11 и 12 от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата дестинация за свободно време.

Mall Galleria Бургас посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между  10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 36,600 квадратни метра. Комплексът отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 3 нива.

Mall Galleria Бургас е първият търговски комплекс от международен ранг в града, част от веригата шопинг центрове със същото наименование, изградени от полския инвеститор GTC в няколко държави в региона в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти за устойчиво строителство.

Mall Galleria Burgas е собственост и се управлява от MAS P.L.C.. В потрфолиото на компанията е още един търговски център в страната - Mall Galleria Стара Загора (www.galleriasz.bg).

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам